“If you want to go quickly go alone. If you want to go far go together”

  Zoek je een (andere) oplossing voor het vinden van talentvolle developers?

  _____
  Op welke manier(en) wil je dit oplossen?

  _____
  Binnen Nederland is het aantal developers in veel programmeertalen onvoldoende om de vraag aan te kunnen. Dit is in de toekomst een steeds groter wordend probleem. Om goede mensen te krijgen en te behouden kun je inspelen op de veranderende behoefte van deze groep mensen en een omgeving creëren die goed aansluit bij de groeiende groep ‘digital nomads’. Dit vraagt een hele specifieke cultuur en manier van werken.

  Wil je hierover meer informatie ontvangen met tips?

  _____
  De toenemende mondiale schaarste naar developers is al goed voelbaar in Nederland. Over de grenzen zijn landen die goed aansluiten bij onze cultuur en de kennis en ervaring van hetzelfde niveau is. Je kunt als bedrijf je kansen op groei sterk verbeteren door klaar te zijn voor het remote werken met teams in deze landen. Hier heb je voor de aankomende jaren nog een grote groep developers die erg geïnteresseerd zijn om te werken voor Nederlandse bedrijven die zich inzetten voor de wereld en uitdagende technologie bieden.

  Wil je meer weten over hoe je dit kunt realiseren?

  _____
  De toenemende mondiale schaarste naar developers is al goed voelbaar in Nederland. Over de grenzen zijn landen die grote groepen developers kennen die hiervoor zijn opgeleid. Je kunt als bedrijf werken met developers over de hele wereld wanneer je als bedrijf klaar bent om te werken met mensen op verschillende tijdstippen en met verschillende culturen. Dit is geen eenvoudige klus maar biedt wel kansen zodat je de aankomende jaren nog een grote groep developers aan je kunt binden die geïnteresseerd zijn om te werken voor Nederlandse bedrijven.

  Wil je weten wat hier allemaal bij komt kijken?

  _____
  Welke informatie zoek je?

  _____
  Welke informatie zoek je?

  _____
  Je naam:

  Je email waar we de informatie naar kunnen toesturen: